Verhuur van ons gebouw

building

Image

Ons clubhuis bevindt zich in het Mandela-park in Hoorn. Het gebouw is gelegen aan de rand van een woonwijk; rondom het gebouw is genoeg ruimte om leuke spellen te doen.

Voor het gebouw bevindt zich een grasveld met kampvuurplaats. Op loopafstand van ons gebouw kunt u het zwembad, het Markermeer, het MAK Blokweer (educatieve kinderboerderij), stadsspeeltuin (ideaal voor bevers) en de binnenstad vinden. Ook is er in Hoorn een overdekte schaatsbaan!

De indeling van het gebouw is als volgt:
de ingang met een hal waarin gescheiden douches en toiletten, meterkast e.d. gelegen zijn. Vanuit de hal kom je in de grote zaal.

 

 

zaalDe grote zaal heeft aan de straatkant een naar buiten openslaande dubbele deur, die tevens de nooduitgang is en uitkomt op het grasveld. Naast de deur bevindt zich de brandslang. Vanuit de grote zaal zijn de keuken, de zolderruimte en de bever- en welpen-lokalen. De grote zaal is ongeveer zeven meter hoog en bied genoeg ruimte om groepspelen te doen.

 In de keuken (vernieuwd en uitgebreid in 2013) bevindt zich een aanrecht met daarnaast een 4-pits gasfornuis met afzuiging. Ook is er een oven aanwezig. In de keukenkastjes staat alles wat u nodig heeft; allerlei pannen,schalen, borden, bestek en koffie- en theeglazen. Ook is er genoeg bestek.

De bever- en welpenlokalen zijn rechthoekige ruimten. Het welpenlokaal is ideaal voor de kinderen om in te slapen aangezien deze geheel donker is. Hierinbevindt zich een naar buiten openslaande dubbele deur die tevens nooduitgang is. Nog een brandslang bevind zich naast de nooduitgang. De beverzaal is bij uitstek geschikt om te slapen voor de leiding. Het bever-lokaal is nagenoeg gelijk aan het welpen-lokaal met uitzondering van de openslaande deuren en de brandslang. Wel heeft deze ruimte ramen die open kunnen.De welpenzaal biedt ruimte aan 20-25 kinderen op een luchtbed. De beverzaal biedt plaats aan maximaal 15 personen.  Image

Achter het gebouw bevind zich een redelijk grote vijver die weliswaar niet direct geschikt is om te zwemmen maar wel ideaal is om vlot te varen.  

 

ImageOok zijn er naast het gebouw nog twee grote grasvelden waarop gespeeld kan worden. Op de eerste verdieping zijn twee ruimtes, die niet beschikbaar zijn voor de verhuur. Deze ruimtes zijn alleen toegankelijk voor onze eigen groep. Alle ruimtes in ons gebouw zijn aangesloten op een brandalarmeringsinstallatie, die in geval van brand een ontruimingssignaal afgeeft.

 

  

Voor meer informatie kunt u bij voorkeur direct mailen naar  

Wanneer is ons gebouw NIET beschikbaar voor verhuur? Op de avond van de doordeweekse dagen alsmede op zaterdagochtend draaien wij onze eigen opkomsten (m.u.v. de schoolvakanties) en is het gebouw niet beschikbaar. Ook als één van de speltakken een weekend heeft in ons gebouw is het gebouw niet beschikbaar voor verhuur.

Verder verhuren wij NIET voor feesten en partijen!!! Scoutinggroepen zijn zeer welkom en hier hanteren wij ook een speciaal tarief voor. Verder is het ideaal voor scholen of schaatsclubs die de West-Fries willen bezoeken.

In het algemeen houden wij de agenda op onze site bij en kunt u daar zien of het gebouw nog beschikbaar is.

Hieronder nog een paar foto's van ons gebouw.

 

 keuken1        koffie1 steiger

 

kampvuur       veld

 

Afdrukken