stam1

 

Bij een Roverscouts groep gaat het altijd nét even anders!

Wij hebben geen begeleiding, maar een adviseur waar wij naar toe kunnen met problemen.
Onze adviseur doet elke week ook gezellig mee met de opkomsten. Ook hebben wij een bestuur, bestaande uit een voorzitter, penningmeester en secretaris.

 

Onze Roverscouts groep heet ‘De Stamgasten’. We zijn een leuke en gezellige groep die 1 keer per 2 weken bij elkaar komen op vrijdag avond. We beginnen om 21:15 en de officiële opkomst duurt tot 23:15. Vaak hebben we het zo gezellig dat we na de opkomst nog even lekker blijven hangen voor biertje, frisje of wijntje.

 We doen van alles. Van levend snakes-and-ladders tot levend zeeslag en van een speurtocht en verstoppertje in de Ikea tot een hike met de trein.
We doen al 2 jaar mee met het trefbaltoernooi van regio NHN en wij mochten vorig jaar de beker mee naar huis nemen! Ook helpen we de rest van de groep als onze hulp ergens nodig is.

    

stam2

stam3

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat wij heel leuk vinden is dat wij allemaal al jaren op scouting zitten! Hierdoor hebben we super veel ervaring en echt plezier.
De meeste van ons zijn ook leiding bij een van de andere speltakken. We wisselen daarom ook vaak inspiratie uit voor een leuke opkomst.

 

Wil je een keertje komen kijken bij onze leuke stamgroep? Stuur dan gerust een mailtje of een whats-appje naar de voorzitter.

 

E-mail: