Ben jij tussen de 15 en 18 jaar en wil jij je eigen plannen maken? Word dan Explorer bij de Martin Luther King groep! De Explorers organiseren wekelijks hun eigen opkomsten en gaan elk jaar op zomerkamp naar het buitenland.

Als Explorer ben je dus lekker zelfstandig bezig en kan je het zelf zo gek maken als je wilt. Samen met je mede-explorers verzin je te gekke opkomsten die de rest versteld doet staan. Ook leuk die renspelletjes die je vroeger al speelde of een lekkere kookopkomst  kom je tegen bij de explorers, (bijna) niks is te gek.

Explorers hebben het zelf voor 't zeggen. Explorers zijn oud en wijs genoeg. Leiding heb je niet meer nodig. Begeleiding kan nog wel handig zijn. Van begeleiders mag je dus best wat verwachten. Niet dat ze je bezighouden met voorgekookte activiteiten. Wel dat ze je net dat laatste zetje geven. Dat ze je een goede reden geven om uit je luie stoel te komen. En een beetje hulp als het plan dreigt te stranden.

Natuurlijk kan je niet alleen terecht bij de Explorers als je scouting ervaring hebt, ook als je nog nooit op scouting hebt gezeten ben je van harte welkom.

De Explorers draaien hun opkomsten op maandagavond van 19:30 tot 21:30 in het scoutinggebouw.Wil je een keer meekijken of meer informatie? Neem dan contact op!

teamleider : Danielle Faber