Bevernieuws

Bezoek aan het Pietendorp

Wat een verrassing vandaag voor de bevers. Het werd geen normale opkomst, maar een extra lange op een bijzondere plek. Na het openen werd verteld dat we naar het pietendorp in Enkhuizen zouden gaan. De leiding had gezorgt voor de lunch en zo konden we op tijd vertrekken.
Het zonnetje scheen dus ook het weer zat mee.
We hebben gekeken bij de hoefsmidpiet, een poppenkastvoorstelling beleefd, geknuffeld met knuffelpieten, een roe gemaakt een rondleiding over de pakjesboot gelopen en nog veel meer. Moe maar vol van alle indrukken zijn de bevers weer door de ouders opgehaald.

Halloweenweekend

Het weekend van 31 oktober was voor de Bevers een spannend weekend. Dit was het eerste nachtje slapen van het seizoen en daarnaast hingen dit keer overal skeletten en spoken.
Maar dat kan natuurlijk ook niet anders in het halloweenweekend.
 
In de ochtend hebben we gekeken of we zelf ook mooie mummies konden worden en hoe je dan bewegen gaat. 
Omdat het te mooi weer was hebben we lekker buiten bij de kampvuurkuil gezeten om wat te drinken en daarna zijn we het park in gegaan voor omgekeerd verstoppertje. Je wordt daar natuurlijk heel erg hongerig van dus de lunch die bestond uit mummiehotdogs ging helemaal op.
 
In de middag zijn we met Noa en Stanley naar een speeltuin gegaan in de buurt en Vlerk heeft gezorgd dat de vloer van de slaapzaal schoon was om te slapen. Op de terugweg naar het gebouw hebben we nog genoten van een ijsje met spikkels.