Laatste nieuws

Kies voor Sponsorkliks en steun onze vereniging. Het kost u niets !

 

Beste Martin Luther King sponsordoel-supporter,


Graag uw aandacht voor het volgende.

Vanaf nu is het voor iedereen die onze scoutinggroep een warm hart toedraagt mogelijk om Martin Luther King GRATIS te sponsoren.
Ga de volgende keer dat u iets online wilt kopen eerst naar https://www.sponsorkliks.com/ 
Op de website staat een banner van SponsorKliks. Door op deze banner te klikken verschijnt een overzicht van tientallen webwinkels, waaronder Bol.com, Coolblue en Zalando. Elke aankoop bij een van deze bedrijven levert het scoutinggroep Martin Luther King een commissie op terwijl u zelf dezelfde prijs betaalt, het kost U dus niets extra.
Doe hetzelfde als u uit eten gaat of een pizza wilt laten bezorgen. Via scoutinggroep Martin Luther King kunt u terecht bij 4.500 restaurants waarbij elke bestelling of reservering geld oplevert.
Zo is sponsoren niet alleen heel gemakkelijk maar nog lekker ook!
Alvast bedankt namens alle leden van scoutinggroep Martin Luther King.

Nieuw bankrekening nummer

Met ingang van heden hebben wij een nieuw bankrekeningnummer
 
NL70RABO0323491758 tnv scoutinggroep Martin Luther King.
 
Het oude nummer aub niet meer gebruiken.

afsluiting seizoen

Het zomerkamp zit er weer op!
Vandaag zijn alle scouts weer veilig afgeleverd bij hun ouders. Na een (hele lange) nachtrust zullen ze morgen genoeg te vertellen hebben over wat ze allemaal gedaan hebben afgelopen week. Heel veel verhalen zullen er los komen.
 
De leiding zijn als afsluiting van het seizoen met elkaar uit eten geweest. Ruud heeft hierbij iedereen bedankt voor zijn/haar inzet het afgelopen. Hij gaf aan trots te zijn op de gehele groep, maar extra trots op de nieuwe leiding die dit jaar begonnen is. Ook de kookstaf kreeg een "dank-je-wel" van hem. De kampstaf was ook zeer tevreden over hoe onze groep het gehele kamp geregeld had en we zijn welkom om weer terug te komen!
 
Iedereen een hele fijne zomervakantie toegewenst en we zien elkaar in het nieuwe seizoen !