Als het goed loopt bij een groep, dan merk je (bijna) niets van het bestuur. Ze werken op de achtergrond en zorgen ervoor dat alles binnen de groep goed georganiseert is en dat de speltakken hun spel kunnen spelen. Toch zijn ze onmisbaar. We hebben het over het bestuur.
 
Heeft u vragen over het verhuur? Kijk dan bij Verhuur in het menu bovenaan ! 
 
 
Wie zitten er in het bestuur?
  
 
 
 
 
              

Rijkjan Nieuwstraten, Voorzitter50 jaar,

getrouwd en drie kinderen.

In eerste instantie ging onze middelste, 14 jaar geleden, na een oefensessie op scouting bij de Bevers, een paar maanden later was er behoefte aan Welpenleiding. Zo ben ik er ingerold. Wat bevoegdheden gehaald en via de Verkenners en de Explorers een aantal jaren leiding bij speltakken geweest.
Na ongeveer een jaar of 8 iets anders gaan doen als vrijwilliger maar wel nog blijven helpen bij de RSW en soms bij grote activiteiten van de groep. In 2016 gesolliciteerd naar de rol van voorzitter en met ingang van september 2016 dus terug in een nieuwe rol.
In het dagelijks leven werk ik bij KAS BANK in Amsterdam.

Als je iets aan mij kwijt wilt of een vraag hebt kun je altijd bellen 06-51205070 (na 18:00uur) of mailen naar

   

Mandy Kaptein- Koenes, Penningmeester / ledenadministratie, 40 jaar

Sinds 2013 is Mandy penning meester en houdt zij de administratie bij van alle leden. Ze heeft nauw contact met alle speltakleiders over de begroting, inkomsten en uitgave van de speltakken. Zij is moeder van een welp en bever. Haar man Richard klust regelmatig met andere vaders in het gebouw. Daarbij is zij afgelopen jaar meegeweest als kookstaf op zomerkamp.

In het dagelijks leven werkt Mandy als financieel medewerker bij Holland Lift International BV.

 

 

Caroline van Daalen – Tesser, secretaris, 50 jaar

Als jeugdlid jaren lang zeer actief geweest in haar scoutinggroep in omgeving Nijmegen. Is getrouwd met Arent (verkennerleiding) en moeder van een kabouter en verkenner. Caroline notuleert alle vergaderingen van de groep. Dit zijn met name de bestuursvergaderingen en groepsraden. Daarbij is ze afgelopen zomerkamp mee geweest als kookstaf.
In het dagelijks leven werkt ze in de offshore bij Shell.

 

Ruud van Meulenbroek, groepscoach, 37 jaar

Ruud is ooit bij de groep begonnen als stagiair bij de PABO. In 2001 is Ruud als bestuurslid geworden en in 2004 heeft hij de rol van groepscoach op zich genomen. Naast het introduceren van nieuwe leiding in de groep, heeft hij een coachende rol naar de leiding toe. Ook is Ruud actief in de regio, o.a. in zijn functie als regio-coach waarin hij groepen begeleidt vanuit het programma Groepsontwikkeling.

Hij is getrouwd met Willemijn, kabouterleidster en is vader van 4 kinderen, waarvan alleen de jongste nog niet op de scouting zit.

 

Danielle Faber-Warmenhoven, leiding /  algemeen, 31 jaar

Als kind van 2 scouting ouders sinds haar 5e lid van de groep en al vele jaren  kabouterleidster. Moeder van 2 kinderen en getrouwd met Sander (verkennerleider). Sinds 2008 samen met Jurgen materiaalmeester en vanaf 2016 algemeen lid.
In het dagelijks leven psychiatrisch verpleegkundige bij GGZ Noord Holland Noord.

 

 

Arthur Deelen,  Materiaalmeester, 38 jaar

Ik ben via mijn zoon betrokken geraakt bij de MLK en sinds vorig jaar als klus-vader gevraagd. Samen met nog een paar vaders doen wij wat klusjes en onderhoud in en rond het gebouw. Zodoende ben ik geregeld op zaterdag aanwezig tijdens de opkomst van Sem en kan dan gelijk wat klussen verrichten.
Afgelopen voorjaar heeft Ruud mij benaderd om de functie van materiaalmeester in te vullen die vrij ging komen.
Voor mij een grote maar wel leuke uitdaging aangezien ik geen kampeer- of scouting-achtergrond heb.

Mijn hobby’s zijn voetbal, sport (met name gewichtheffen) ,vissen en natuurlijk klussen.
In het dagelijks leven geef ik leiding in een verpakkingshal van paprika’s. Wij verpakken daar ongeveer 7,5 miljoen kilo paprika per jaar.

helaas nog geen recente foto  
 
Corine van Hinte, algemeen lid
 
Corine was in de jaren tachtig al betrokken bij de groep.
Na een onderbreking is ze in 2004 weer begonnen als leidster bij de welpen. Daar heeft ze ook haar scoutingnaam vandaan, Bagheera.
Na ook explorerleiding te zijn geweest en een jaartje sabbatical te hebben gehad waarin ze zich gericht heeft op de praktijkbegeleiders kant van de groep, is ze in september 2016 toegetreden tot het bestuur als algemeen lid.